+46 418 44 99 20

Rumpin-projektet (Indonesien)

I december 2021 levererade och installerade BCC en produktionslinje till plantskolan Rumpin Bogor Regency i Indonesien (Pusat Persemaian Rumpin).
Plantskolan är en del av den indonesiska regeringens satsning på återbeskogning och restaureringsprojekt i landet.

Produktionslinjen består av en komplett bricktvätt, en satsblandare med matningsband, FlexiFiller och en manuell arbetsstation (för att ställa in skärsatser). Plantskolan använder en lokalt tillverkad bricka med individuella insatser, vilket krävde en anpassning av BCC FlexiFiller.

Rumpin nursery förökar en rad olika arter för återbeskogning, återställande av översvämmade områden, forskning och utveckling av bakterieodling. Bland arterna finns Tectona grandis (teak), Manglieta glauca (Magnolia blumei), Swietenia spp (mahogny) och Eycalyptus spp.

Rumpin plantskola producerar 12 miljoner plantor per år.

Indonesiens president Joko Widodo besökte plantskolan den 10 mars, där han betonade vikten av återbeskognings- och återanpassningsprojekt och det ekonomiska värde som plantskolan kommer att tillföra regionen.

FAKTA

Plats: Lorem Ipsum är helt enkelt dummy.

Information: Text om tryckeri- och sättningsindustrin. Lorem Ipsum har varit branschens standardtext ända sedan 1500-talet, då en okänd tryckare tog en typsnittsgalley och förvrängde den för att skapa en typografi.